Tidblom Group,
    Ålabodstranden 149, SE-261 63 Glumslöv, Sweden
+46 (0)70-731 52 15 info@tidblomgroup.se
    Tidblom Group,
    Ålabodstranden 149, SE-261 63 Glumslöv, Sweden
Välj en sida

Om oss

Vi, Hans Tidblom och Gabriela Nyström Tidblom har jobbat i hotell/restaurangbranschen i många år.

Hans öppnade Tidbloms Hotell på 1980 talet i Göteborg, drev sedan Henriksbergs Restaurang och Drivhus Cafét ett antal år.

Gabriela var med och öppnade det första Gothia Towers i Göteborg och arbetade inom SARA koncernen i flera år. Sedan egen företagare inom restaurangdatabranschen ett antal år.

I början på 1990 talet gjorde vi ett antal stora cateringuppdrag tillsammans, bl.a. Ryttar VM i Stockholm 1990, Bra Böckers 20 jubileum 1990 och Scandinavian Masters på Forsgården 1993

1994 fick vi erbjudande att öppna ny krog i Stadsmuseet i Göteborg och startade då Ostindiska Huset Krog & Café som vi drev till 1998. Därefter blev vi ”head huntade” till att ta över Barsebäck Golf & konferensrestauranger i Skåne efter Staffan Mannerström. Sagt och gjort, vi sålde krogarna i Göteborg och 1999 flyttade vi till Skåne.

Vi blev kvar på Barsebäck i 4 år, men kände att vi hellre ville ha ett eget hotell med konferensmöjligheter. Efter lite letade hittade vi Flygflottiljen F10 i Ängelholm som skulle läggas ner och där fanns redan ett hotell med 28 rum, fantastisk festvåning och konferenslokaler. Här öppnade vi Valhall Park Hotel & konferensanläggning 2003.

Vi byggde ut hotellet 2009 till 70 rum och fler konferenslokaler. Här blev vi kvar i 13 år och sålde hotellet i november 2016.  Vi hade även jobbat med vinimport sedan början av 2000-talet, i huvudsak till våra egna restauranger. I samband med försäljningen förde vi över importlicensen till vårt nya bolag – Tidblom Group AB och tanken är att arbeta med vinimport och vinprovningar i första hand.

Men vi gör även en del konsultarbeten/utbildningar inom branschen.

NYHETER

FACEBOOK:

Passa på att beställ innan Nyår!
Systembolaget ändrar reglerna och gör det svårare för små leverantörer genom att kräva att man ansluter sig till 3 olika system för artikel och steckkodsregistrering. Detta till en kostnad av flera tusen kronor per år.
Tyvärr så gör detta att vi inte kommer att kunna sälja viner via Systembolaget efter Nyår.
Restauranger kan köpa som vanligt.
Vad det gäller privatpersoner så får vi återkomma när vi hittat en lösning på det problemet.
...

View on Facebook

Ni som har beställt till Göteborg och Stenungsund får leverans i början av nästa vecka😀har meddelat Systembolaget ...

View on Facebook

Tidblom Group AB har delat The Sommeliers Selections foto. ...

Listed in the Cellar Selection category of the 2017 Sommeliers Selection wine list, the GlenWood Vineyards Chardonnay Grand Duc 2015 is certainly something special! Made from 27 year old vines, and spending 24 months on the lees in 100% new, 225l French oak barrels, this wine is rich and opulent. Only 2 400 bottles made. Get yours now!

View on Facebook