Om oss

Vi, Hans Tidblom och Gabriela Nyström Tidblom har jobbat i hotell/restaurangbranschen i många år.

Hans öppnade Tidbloms Hotell på 1980 talet i Göteborg, drev sedan Henriksbergs Restaurang och Drivhus Cafét ett antal år.

Gabriela var med och öppnade det första Gothia Towers i Göteborg och arbetade inom SARA koncernen i flera år. Sedan egen företagare inom restaurangdatabranschen ett antal år.

I början på 1990 talet gjorde vi ett antal stora cateringuppdrag tillsammans, bl.a. Ryttar VM i Stockholm 1990, Bra Böckers 20 jubileum 1990 och Scandinavian Masters på Forsgården 1993

1994 fick vi erbjudande att öppna ny krog i Stadsmuseet i Göteborg och startade då Ostindiska Huset Krog & Café som vi drev till 1998. Därefter blev vi ”head huntade” till att ta över Barsebäck Golf & konferensrestauranger i Skåne efter Staffan Mannerström. Sagt och gjort, vi sålde krogarna i Göteborg och 1999 flyttade vi till Skåne.

Vi blev kvar på Barsebäck i 4 år, men kände att vi hellre ville ha ett eget hotell med konferensmöjligheter. Efter lite letade hittade vi Flygflottiljen F10 i Ängelholm som skulle läggas ner och där fanns redan ett hotell med 28 rum, fantastisk festvåning och konferenslokaler. Här öppnade vi Valhall Park Hotel & konferensanläggning 2003.

Vi byggde ut hotellet 2009 till 70 rum och fler konferenslokaler. Här blev vi kvar i 13 år och sålde hotellet i november 2016.  Vi hade även jobbat med vinimport sedan början av 2000-talet, i huvudsak till våra egna restauranger. I samband med försäljningen förde vi över importlicensen till vårt nya bolag – Tidblom Group AB och tanken är att arbeta med vinimport och vinprovningar i första hand.

Men vi gör även en del konsultarbeten/utbildningar inom branschen.

FACEBOOK:

Tidblom Wines erlägger alla nödvändiga skatter samt utför alla administrativa åtgärder som uppkommer därtill, i samband med leverans av produkterna till dig. Alla priser på Tidblomgroup.se inkluderar skatter samt administrativa kostnader. Genom att acceptera dessa Köpvillkor accepterar du att Tidblom Wines utför de administrativa åtgärder som krävs för att produkterna ska kunna levereras till dig enligt nuvarande eller framtida lagar och regler.
Man måste vara 20 år fyllda för att handla hos oss. Våra produkter innehåller alkohol och alkoholkonsumtion kan vara skadligt. Drick med måtta och kör absolut inte något fordon om du har druckit.
... See MoreSee Less

4 days ago  ·  

View on Facebook

Härlig frisk och torr sommarrosé från Clos Malverne i Stellenbosch, Sydafrika. Bara 1.8g socker /liter. Beställ på tidblomgroup.se/produkt/devonet-rose/
#tidblomwines #carliotwines #deliovin
... See MoreSee Less

5 days ago  ·  

View on Facebook