Om oss

Vi, Hans Tidblom och Gabriela Nyström Tidblom har jobbat i hotell/restaurangbranschen i många år.

Hans öppnade Tidbloms Hotell på 1980 talet i Göteborg, drev sedan Henriksbergs Restaurang och Drivhus Cafét ett antal år.

Gabriela var med och öppnade det första Gothia Towers i Göteborg och arbetade inom SARA koncernen i flera år. Sedan egen företagare inom restaurangdatabranschen ett antal år.

I början på 1990 talet gjorde vi ett antal stora cateringuppdrag tillsammans, bl.a. Ryttar VM i Stockholm 1990, Bra Böckers 20 jubileum 1990 och Scandinavian Masters på Forsgården 1993

1994 fick vi erbjudande att öppna ny krog i Stadsmuseet i Göteborg och startade då Ostindiska Huset Krog & Café som vi drev till 1998. Därefter blev vi ”head huntade” till att ta över Barsebäck Golf & konferensrestauranger i Skåne efter Staffan Mannerström. Sagt och gjort, vi sålde krogarna i Göteborg och 1999 flyttade vi till Skåne.

Vi blev kvar på Barsebäck i 4 år, men kände att vi hellre ville ha ett eget hotell med konferensmöjligheter. Efter lite letade hittade vi Flygflottiljen F10 i Ängelholm som skulle läggas ner och där fanns redan ett hotell med 28 rum, fantastisk festvåning och konferenslokaler. Här öppnade vi Valhall Park Hotel & konferensanläggning 2003.

Vi byggde ut hotellet 2009 till 70 rum och fler konferenslokaler. Här blev vi kvar i 13 år och sålde hotellet i november 2016.  Vi hade även jobbat med vinimport sedan början av 2000-talet, i huvudsak till våra egna restauranger. I samband med försäljningen förde vi över importlicensen till vårt nya bolag – Tidblom Group AB och tanken är att arbeta med vinimport och vinprovningar i första hand.

Men vi gör även en del konsultarbeten/utbildningar inom branschen.

FACEBOOK:

Thanks for coming to Sweden! Dp Burger, Albert Ahrens #winemakersdinner #tidblomwines #tidblomgroup #sydafrikaviner ... See MoreSee Less

8 hours ago  ·  

View on Facebook

Haft en fantastisk vecka med vinmakare från Sydafrika. Först Dp Burger från Glenwood och en vinprovning och middag på Restaurang Nils i Malmö med goa gäster. Sedan Albert Ahrens från the Ahrens Family och en Winemakers dinner på bl.a. Sofiero slott. Mycket lyckad vecka med roligt jobb och lite sightseeing. Speciellt tack till Dp och Albert. Welcome Back! #tidblomwines #tidblomgroup #sydafrikaviner #glenwood #theahrensfamily #bendewijn ... See MoreSee Less

2 days ago  ·  

View on Facebook

BOKA BORD
En unik vinprovning med Dp Burger från Glenwood
i Sydafrika.
Måndag den 9 september. Bara på rest. Nils i Malmö
Vingården har fått flera utmärkelser för sina viner.
Ett fåtal platser kvar! Boka via www.restaurangnils.se/kontakt/
... See MoreSee Less

1 week ago  ·  

View on Facebook