Tidblom Group och Tidblom Wines Personuppgiftspolicy


Dataskyddsförordningen (GDPR) gäller som lag i alla EU:s medlemsländer från och med den 25 maj 2018. GDPR ska stärka enskilda personers rättigheter över hur företag, myndigheter och organisationer får samla in och använda deras personuppgifter. Dataskyddsförordningen ställer strängare krav på hur företag, myndigheter och organisationer får samla in och använda personuppgifter än vad PUL gjorde.

Information om vår personuppgiftsbehandling för våra vänner i vinklubben

Behandling av personuppgifter
När du registrerar dig som medlem i vår vinklubb uppger du dina personuppgifter. I samband med det godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Dataskyddsförordningen (GDPR) rätt att få ta del av den information som finns registrerat om dig.

Personuppgiftspolicy
Tidblom Group/Wines sparar uppgifter om namn, adress, telefonnummer, födelseår samt betalningshistorik, för att kunna skicka inbjudningar till aktiviteter och informera om vår verksamhet. Alla personuppgifter hanteras med sekretess och säljs eller lämnas aldrig vidare, utan används enbart för Tidblom Group/Wines syften enligt lagen om GDPR.

Lagringstiden
Vi spar uppgifterna så länge du är medlem och tre år efter uppsägning innan de raderas. Detta görs som en service för medlemmar som av någon orsak vill göra uppehåll i sitt medlemskap. Du kan när som helst begära att bli raderad från medlemsregistret.

Dina rättigheter
Du har rätt till insyn hur dina personuppgifter behandlas. Vill du veta vilka uppgifter vi har om dig, så kan du begära ett utdrag från vårt register, och begära att informationen ska rättas eller tas bort. Du kan begära att få personuppgifter flyttade från vårt system till en annan aktör, s.k. dataportabilitet. En begäran om något av det nämnda kan skickas till info@tidblomgroup.se.

Du kan när som helst avsäga dig vårt nyhetsbrev, men tänk på att du då också avsäger dig inbjudningar till arrangemang såsom vinprovningar!

Skulle du uppleva att Tidblom Group/Wines inte behandlar dina personuppgifter korrekt har du rätt att vända dig till Datainspektionen för att lämna klagomål. För att vi ska kunna hjälpa dig så snabbt som möjligt önskar vi att du vänder dig till oss i första hand. Det är viktigt att du som medlem känner dig trygg med oss på Tidblom Group/Wines.

För att göra våra Nyhetsbrev, inbjudningar och andra utskick, använder vi en tjänst som heter Voyado. För övrig e-postkommunikation använder vi oss av Binero.

Om cookies
En cookie är en liten textfil som lagras på din dator och som innehåller information. Cookies används till att kunna anpassa en webbplats efter besökarens önskemål, val och intressen. Enligt den nya lagen om elektronisk kommunikation behöver vi informera om att vår webbplats använder cookies. Genom att gå vidare på hemsidan godkänner du att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till.

Din webbläsare ger en möjlighet att stänga av lagringen av cookies på din dator. Det finns då en risk för att vissa av tjänsterna på webbplatsen slutar att fungera.

FACEBOOK:

Hasse lär sig Sabrera på nytt sätt ... See MoreSee Less

4 days ago  ·  

View on Facebook

Nu kan ni börja beställa på www.tidblomgroup.se igen. Beställningar i helgen levereras i slutet av nästa vecka till Skåne och Göteborg. Övriga orter veckan därpå. ... See MoreSee Less

2 weeks ago  ·  

View on Facebook

Grym eftermiddag, braai och vinprovning med Albert Ahrens på The Ahrens Family. Han gör mycket bra viner från bl.a. Swartland. "Address speeks louder" #tidblomwines #tidblomgroup #theahrensfamily www.tidblomgroup.se ... See MoreSee Less

3 weeks ago  ·  

View on Facebook

NYHETER

Vi arbetar just nu med att uppdatera hemsidan. Har ni några frågor? Vänligen kontakta oss på info@tidblomgroup.se! Avvisa