Våra viner

Vi importerar vin från i huvudsak Sydafrika och kan nu sälja direkt till privatpersoner från vårt lager i Danmark och vårt Danska bolag Tidblom Wines IVS. Minsta beställning är 1 låda = 6 flaskor. Priserna är inkl. svensk alkoholskatt 20 kr/flaska och 25% moms. Exkl. frakt

Den 31 oktober åker vi på inköpsresa till Sydafrika, så har ni några tips eller önskemål så maila oss innan dess.
Vi kommer därför att hålla E- handeln stängd i November. Sista dagen för beställning är Söndag den 28 oktober för leverans i vecka 44. Nästa leverans är i vecka 49-50.

Vi säljer även direkt till restauranger med serveringstillstånd från vårt lager i Sverige. Kontakta oss för offert och leveransvillkor.

Innan du handlar:

Vi rekommenderar starkt att ni läser våra köpvillkor och leveransvillkor innan ni handlar.

Vita viner

Röda viner

Vinlådor

Bli medlem i vår kundklubb och få 5% rabatt på ett första köp!

Som medlem i vår kundklubb har ni tillgång till senaste nytt, kampanjer och andra spännande händelser före alla andra. Passa på att bli medlem idag så får ni 5% rabatt på ert första köp!

Checka i rutan ”Bli Medlem” innan ni checkar ut så läggs det automatiskt på 5% rabatt på ert köp – eller så kan ni fylla i er mailadress här ute till höger så skickar vi en kod som ni kan använda när helst ni vill!

Våra vita viner

Röda viner, se nedan

Våra röda viner

Tidbloms Vinlådor:

Vi arbetar just nu med att uppdatera hemsidan. Har ni några frågor? Vänligen kontakta oss på info@tidblomgroup.se! Avvisa